Lokaal verkooppunt

Ons lokaal verkooppunt bevindt zich bij

  • Mieke Goyens
  • Ter Rivierenwal 1A
  • 3960 Bree
  • 089/46.44.25
Kaart wordt geladen...

GSM-Kaarten

Als lid van de Gezinsbond kan je bij de plaatselijke afgevaardigden in jouw buurt gsm-kaarten kopen van Proximus, Base en Orange (Mobistar). Je krijgt onmiddellijk een korting van 4 % in je online portemonnee.

NMBS-treinkaarten

De files op de autosnelwegen een halt toe roepen door het openbaar vervoer te stimuleren is één van de permanente aandachtspunten van de Gezinsbond. Om de financiële kost voor gezinnen te beperken, geeft onze organisatie bij aankoop van een Go Pass, Rail Pass (1e of 2e klas) of een Key Card (*) ( 2e klas) bij een plaatselijke afgevaardigde een korting van 5 % in je online portemonnee.

(*) de key card dient een week op voorhand besteld te worden bij Mieke.

DE LIJN 10-rittenkaarten

Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % spaarkorting bij aankoop van een lijnkaart. Een lijnkaart is een tienrittenkaart. Een ‘rit’ betekent het recht op één uur tram- of busgebruik bij De Lijn. Maar bij een overstap bijvoorbeeld blijft die éne rit geldig indien de overstap binnen het uur gebeurt.

BIOSCOOPKORTING

Voor leden van de Gezinsbond is een bioscoopbezoek een pak voordeliger! Je ontvangt tot 2 euro spaarkorting per ticket.
Je kan bioscoopcheques met korting in je online portemonnee aankopen bij de plaatselijke afgevaardigden of online via de website van de Gezinsbond (enkel voor Kinepolis). Deze bioscoopcheques kan je inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket. Met uitzondering van bepaalde toeslagen (3D-films, langspeelfilms…) waarbij meestal een supplement aangerekend wordt. Let op de vouchers kunnen niet gebruikt worden voor speciale events!

Voor volgende bioscopen kan je bioscoopcheque(s) kopen bij Mieke:

  • Kinepolis (enkel online): je betaalt € 10,75 voor een bioscoopcheque en je krijgt € 2 spaarkorting
  • Euroscoop Genk, Lanaken en Maasmechelen: je betaalt € 8 voor een bioscoopcheque en je krijgt € 1,50 spaarkorting