Vragen?

Stuur ons een email op info@gezinsbond-bree.be of vul onderstaand formulier in.

Facebook

2 weken geleden

Gezinsbond Bree
Lezen op Facebook

2 weken geleden

Gezinsbond Bree

De vakantie is nog maar net begonnen maar je weet niet goed hoe je hem kan vullen? Schrijf je (klein)kinderen dan nu in voor onze bouwnamiddag. Dit jaar zullen we ook glittertattoos zetten! 🤩 ... MeerMinder

Lezen op Facebook

4 weken geleden

Gezinsbond Bree

Ben je oma of opa, moeke, vake, mémé, bonnie of ???
Dit magazine is er voor jullie!
Schrijf je nu in
... MeerMinder

Lezen op Facebook

2 maanden geleden

Gezinsbond Bree

8STE quiz van De Gezinsbond Bree en de Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Bree

In het voorjaar is het traditie geworden dat de Gezinsbond Bree en de Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden de handen in elkaar slaan om met medewerking van de quizploeg Rode Kool een quizavond te organiseren.

Op vrijdag 22 februari was de grote zaal van De Barrier bijna te klein om plaats te bieden aan de 37 ploegen die zich ingeschreven hadden voor de 8ste quiz van Gezinsbond Bree en de Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden in Bree.

Quizploeg Rode Kool had traditiegetrouw weer gezorgd voor een gevarieerde vragenreeks waarbij diverse onderwerpen als ‘Opera’, ‘Hardrock versies van bekende muziekjes’, ‘Amerikaanse presidenten’ en zelfs het “Getal PI” een prominente plaats innamen. Uiteraard kwamen ook de puzzelaars aan hun trekken met een speciaal voor hen uitgekiende ronde.

Voor de schiftingsvraag werd er een “rospot” gevuld. De inhoud hiervan werd geschonken aan de actie “All 4 Pelle”.

Winnaar van de avond was “Team Quokka” – leden van de gezinsbond Stokkem - dat met 143,5 op 170 een mooie 84% score behaalde. “Plus Mien” werd tweede met 138 punten op de hielen gevolgd door “Veni Vidi Vici” met nauwelijks een half puntje minder.

De top 10 uit de rangschikking en de ploegen die eindigden op een plaats die een veelvoud van 5 zijn, mochten een mooie prijs in ontvangst nemen. Verder kreeg iedereen een lekkere attentie aangeboden, zodat niemand met lege handen naar huis ging.

Op de foto - gemaakt door Tina Di Giorgi - poseert het winnende team fier naast de quizmaster van dienst.
... MeerMinder

Lezen op Facebook

3 maanden geleden

Gezinsbond Bree

Is jullie spruit tussen 0 en 2 jaar? Wil jij dit mooie tijdschrift ook GRATIS ontvangen? Een adres: www.gezinsbond.be (ik wil een geboorte melden).Hebben wij eigenlijk al gezegd dat we fantastische lezers hebben? Dankzij dit mailtje kan onze dag niet meer stuk: "Eindelijk wat hoognodige me-time na die eerste hectische maanden. Eindelijk de tijd om mijn gsm en die sociale media te negeren en al jullie tijdschriften te doorbladeren. En verdorie, wat een zalige artikels ... Ik had deze al maanden geleden moeten lezen! Bedankt voor de vlot geschreven en herkenbare situaties, verhalen en tips!"
Ken jij ouders die ons magazine niet ontvangen? Moedig hen aan om de gratis reeks hier aan te vragen: www.gezinsbond.be/geboortemelden.
... MeerMinder

Lezen op Facebook